Projectmatig werken in beeld

april 26, 2021 Door admin

Een (te) simpel boekje over projecten doen. Je leest het boekje op een zondagmiddag uit, wat natuurlijk goed is voor de awareness zeg maar. Maar wil je daadwerkelijk iets met projecten kunnen doen, dan volstaat het eigenlijk niet; dan moet je nog steeds op zoek naar verdieping. Daar heeft de schrijver dan weer een website voor, maar liever zou ik dat in het boekje terugvinden.

Projectmatig Werken in Beeld is voor:
– Projectleiders die door logische stappen in hun carrière in de rol van projectleider zijn gegroeid, maar er nooit een opleiding voor hebben gehad;
– Startende ondernemers die willen leren hoe je een idee voor een bedrijf echt van het lanceerplatform afkrijgt, door het gebruiken van de methode van Projectmatig Werken (en praktisch veel beter dan zo’n standaard-invul-ondernemingsplan);
– Iedereen die een droom heeft en deze eindelijk eens wil gaan realiseren door het inzetten van de methode van Projectmatig Werken.

Dit boek beschrijft op een toegankelijke en vooral praktische manier de methode van Projectmatig Werken. Een methode van werken die een nog ruw idee succesvol naar realisatie kan brengen!

Simpel. Toegankelijk. Toepasbaar.
Veel plezier bij het je eigen maken van een methode van werken die je succes kan brengen.

https://www.projectmatigwerkeninbeeld.nl/

https://www.managementboek.nl/boek/9789080287303/projectmatig-werken-in-beeld-marco-derksen

Delen is vermenigvuldigen!