Succes met requirements!

april 26, 2021 Door admin

De kwaliteit van requirements is essentieel voor het succes van een project. Onderschatting ervan leidt juist tot verlies van tijd, geld en kwaliteit. Actuele ontwikkelingen zoals de trend naar een demand-supplyorganisatie, outsourcing, off shoring en hogere eisen aan compliance, rechtvaardigen meer aandacht voor requirements.

Het belang van requirements en een gemeenschappelijk begrip van basisprincipes en requirementsprocessen wordt gelukkig meer en meer onderkend, aan zowel business- als -kant. Succes met de requirements! levert hierin een belangrijke bijdrage en in de Nederlandstalige markt is dit boek inmiddels uitgegroeid tot standaardwerk over het thema. Het boek helpt bij het overbruggen van de kloof tussen business en ICT en bevordert de noodzakelijke aandacht vanuit beheerafdelingen voor requirements. Voldoende reden voor een derde druk dus!

Ook deze derde druk van Succes met de requirements! beschrijft een toegankelijke en toepasbare voor het ontwikkelen en beheren van requirements en hun levenscyclus. Daarnaast komen gerelateerde onderwerpen aan de orde zoals het verbeteren van requirementsprocessen, omvangschatting met behulp van requirements, requirementstooling en prioriteringstechnieken. Uiteraard hebben de auteurs deze editie geheel aan de veranderingen in de praktijk aangepast, zoals systeemontwikkeling.

Ook hebben ze alle normen en referenties bijgewerkt aan de laatste stand van zaken. Dit boek levert een gemeenschappelijke basis voor het succesvol uitvoeren van projecten, voor iedereen die vanuit business of ICT betrokken is bij projecten, zoals opdrachtgevers, informatiemanagers, functioneel beheerders, requirementsanalisten, projectmanagers, operationele managers, ontwikkelaars, testers en QA-medewerkers.

https://www.bol.com/nl/p/succes-met-requirements/9200000005027966/

Delen is vermenigvuldigen!