Handboek intranet

april 25, 2021 Door admin

In het Handboek intranet staan de intranetcoördinator, het beheerteam en de organisatie centraal. U krijgt praktische over alle aspecten van het opzetten, beheren en succesvol benutten van uw intranet. Het handboek is geschreven vanuit de visie dat een intranet vooral een platform is, waarop talloze waardevolle toepassingen mogelijk zijn.

Dit no-nonsense handboek vertelt u alles wat u moet weten om een succesvol intranet te implementeren en te managen. Het staat boordevol tips, ideeën en concepten om direct mee aan de slag te gaan. Aan de hand van vele actuele cases en vele afbeeldingen worden talloze intranettoepassingen behandeld, zoals: interne communicatie, workflow, e-learning, HRM, kennismanagement, archivering en werkgroepen.

Het Handboek intranet levert een maximum aan informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van intranet en een minimum aan technische informatie. Hiermee kunnen alle betrokkenen, dus niet alleen de beheerders, maar ook contentleveranciers, (interne-) communicatiedeskundigen, chefs, personeelsfunctionarissen, opleiders et cetera, hun voordeel doen.

https://www.bol.com/nl/p/handboek-intranet/1001004002061180/

Delen is vermenigvuldigen!