Veranderen als samenspel

april 26, 2021 Door admin

Grondig uitgewerkt boekwerk wat veel verschillende aspecten behandelt van verandering in organisaties. Het boek bevat een integrale en verschillende hulpmiddelen voor iedere . Wel een boek waar je even in moet duiken, maar waar je uiteindelijk wijzer van wordt. Voor de herkauwer zeg maar.

Veranderen als samenspel helpt mensen die willen samenwerken aan verandering om hun organisatie te kwalificeren voor de toekomst.

Veranderen als samenspel presenteert een spelmodel voor veranderen. Het maakt zichtbaar met welke dynamiek spelers in organisaties te maken krijgen. In tien hoofdstukken wordt het spelmodel uit de doeken gedaan. Dit model biedt houvast en inspiratie voor spelers die willen bijdragen aan diepgaande verandering en zichzelf willen ontwikkelen.

Veranderen als samenspel is geschreven voor professionals, leidinggevenden, verandermanagers, bestuurders en adviseurs die samen met anderen een rol willen spelen in het veranderen van organisaties. Het boek bereidt studenten van hogescholen en universiteiten voor op een rol als leidinggevende en professional. Deze tweede herziene editie bevat een proloog over spel, speelsheid en verandering. Verder bevat elk hoofdstuk meerdere praktijkvoorbeelden.

Jaap Boonstra is hoogleraar bij Esade Business School in Barcelona. In Nederland is hij verbonden aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Hij wordt gezien als een van de meest invloedrijke adviseurs van Nederland en is auteur van meerdere boeken over organisatieverandering, organisatiecultuur en .

https://www.managementboek.nl/boek/9789024435388/veranderen-als-samenspel-jaap-boonstra

Delen is vermenigvuldigen!