Informatiemanagement – 6e druk (Grit)

maart 26, 2021 Door admin

Informatietechnologie: Breed overzicht van het vakgebied informatietechnologie en ; gestructureerd plan en instrumenten voor het aanpakken van IT-projecten; uitleg van functiestroomdiagrammen (swimming lane).

Informatiemanagement biedt een breed overzicht van het vakgebied informatietechnologie en informatiemanagement. Het boek maakt de student bekend met het vakjargon en reikt praktische hulpmiddelen aan om IT-projecten aan te pakken. Het eerste deel behandelt basiskennis over automatisering en . Dit helpt om in de praktijk samen te werken met automatiseerders. Deel twee van het boek reikt instrumenten aan om IT-projecten aan te pakken met een informatieplan (IT-plan), een informatievooronderzoek, een invoeringsplan voor nieuwe software en een informatiesysteem. In de zesde druk zijn nieuwe ontwikkelingen zoals quantumcomputer, , de gevolgen van de nieuwe privacywet, QR-codes, Internet of things, alsmede kunstmatige intelligentie en blockchaintechnologie opgenomen.

Roel Grit werkt als docent Finance & bij NHL Stenden in Emmen. Hij begon zijn IT-carrière als projectleider automatisering bij voormalig PTT. Met zijn eigen automatiseringsbureau houdt hij zicht bezig met ontwerp en programmering. Hij schreef meerdere succesvolle Noordhoff boeken, waaronder en P6-methode.

https://www.studystore.nl//p/9789001575663/Informatiemanagement

https://www.bol.com/nl/p/informatiemanagement/9200000117183654/

Delen is vermenigvuldigen!