Digitale Transformatie – Zo doe je dat

april 26, 2021 Door admin

Leuk en handzaam boek voor alle organisaties die middels digitalisering op een andere (datagestuurde) manier willen leren werken. Het boek biedt een stapsgewijze , welke goed te combineren valt met werkwijzes.

Om digitaal werken kan de (semi)publieke sector niet meer heen: de participerende klant, druk op resultaten, ketensamenwerking, nieuwe wetgeving en nieuwe technologie zetten het onderwerp zeer hoog op de agenda.

Bij de overgang naar digitaal werken gaat het niet om een simpele IT-wijziging, maar om een ingrijpende, strategische keuze. Een keuze die van organisatie én medewerkers een herbezinning vraagt op bestaande werkprocessen, rollen, verantwoordelijkheden, houding en gedrag.

Digitale transformatie laat zien hoe je jouw organisatie in tien stappen succesvol door de transitie loodst. Tien stappen waarin je aan de hand van de kernwaarden een stevige basis legt, om vervolgens tot implementatie en borging te komen. Tien stappen waarin medewerkers worden betrokken en het vertrouwen in een digitale werkwijze krijgen en vooral houden.

In tien stappen naar zinvol digitaal werken. Marjan Schils en Patricia Croese laten zien dat het kan én hoe het kan.

https://www.businezz.nl/product/100-6805_Digitale-transformatie-Zo-doe-je-dat

https://www.managementboek.nl/boek/9789462761254/digitale-transformatie-zo-doe-je-dat-marjan-schils

https://www.bol.com/nl/p/digitale-transformatie/9200000063904898/

Delen is vermenigvuldigen!