Bedrijfsinformatiesystemen (Laudon & Laudon) – 15e editie

april 26, 2021 Door admin

Bedrijfsinformatiesystemen is een complete inleiding tot het vakgebied. Deze nieuwe editie is volledig geactualiseerd en toegespitst op het Nederlandse en Vlaamse onderwijs. Aan bod komen ontwikkelingen als sociale bedrijfsvoering, cloud computing en . Dit boek bestaat uit vier delen: organisaties, management en de netwerkonderneming, IT-infrastructuur, kerntoepassingen van systemen en informatiesystemen bouwen en beheren.

In elk hoofdstuk wordt aandacht besteed aan drie elementen om informatietechnologie op de effectiefste wijze in te zetten: het management, de organisatie en de technologie. Elk hoofdstuk bevat leerdoelen, een case, twee interactieve sessies met vragen, een samenvatting toegespitst op de leerdoelen en herhalings- en discussievragen.

Bedrijfsinformatiesystemen bevat een uitgebreide theoretische basis voor studenten aan economische en informatica-opleidingen in het hoger onderwijs. Het helpt studenten aan de hand van voorbeelden en bedrijfscases het verband te zien tussen informatiesystemen en de doelen van een organisatie. Daarnaast is het dankzij de leerdoelen, samenvatting en vragen aan het eind van een hoofdstuk geschikt voor zelfstudie.

https://www.pearson.com/nl/nl_NL/hoger-onderwijs/catalogus/management/laudon-bedrijfsinformatiesystemen-15e-editie-met-mylab-nl.html?tab=inhoud

Delen is vermenigvuldigen!